felülemelkedés #00003

A hétvége sok mindenre jó. Van, aki kirándul, van, aki kimegy a kertbe, van, aki elutazik valahová, van, aki bepótolja kedvenc sorozatát, én speciel pakoltam.

Mivel változásban vagyok (ahogy mindig), ezért fontos számomra a megfelelő előkészítés – ez egyébként a mágia alapja. A mai pakolás, szortírozás közben aztán megjelent a Válasz. Ugyanis nem értettem már egy ideje, hogy bizonyos dolgok miért nem haladnak, jutnak előrébb, miközben más lényegtelen dolgok megvalósulnak.

A hátizsákunkban (értsd: szellemi és lelki cipelt dolgaink) rengeteg olyan tétel található, amelyekről fogalmunk sincs. Ezek között akad értékesebb, fontosabb, de a lényeg, hogy nem mi döntjük el, melyik hova tartozik. Ezért hiába is állítunk fel sorrendet, hiába tulajdonítunk kiemelt szerepet vagy nagyobb jelentőséget ennek vagy annak, mégis elképzelhető, hogy nem úgy fog alakulni egy folyamat ahogyan azt elképzeltük. Ilyenkor szükséges felülemelkednünk önmagunkon.

FELISMERÉS Ha valami nem úgy alakul az életünkben, ahogy mi azt szeretnénk, akkor egyszerűen fogjuk meg máshol a dolgokat.
Működni fog.

Megosztás