BEMUTATKOZÁS

A mágus

Egy kis porszem az Univerzumban, ugyanúgy, ahogy Te is. A mágus csak egy szó. Lehetne Peti, Laci, Tibi, Sanyi, vaddisznó, sólyom, banán, krizantém vagy egyszerűen csak író. Nem hordoz semmiféle megkülönböztetést, és legfeljebb annyi mágikus erővel bír, hogy mindent megszüntet, ami az alkotóval kapcsolatos. Egyszerűen eltakarja, aki az írások mögött van, azért, hogy a szavakra koncentrálhass.

Azt adom, amim van, amit megtapasztaltam, és amit szeretettel át tudok nyújtani, oda tudok adni. Szívből, ésszel, tudatosan. Ahogy az egyszer elhangzott:

„Attól vagy mágus, hogy segítesz.”

A napló

Miközben mindannyian azt hisszük, fontosak vagyunk, és céllal érkeztünk a világra, valójában csak sodródunk és tesszük a dolgunkat, amiről sokszor azt sem tudjuk, mi az. Gondolunk valamit, hiszünk valamiben, amit szent meggyőződéssel hirdetünk. Aztán van, hogy egy élet kell ahhoz, hogy fel-, méginkább beismerjük, bizony ez nem a mi utunk.

Fontosnak tartottam egy olyan oldal elindítását, ahol rendszeresen használt szavak, kifejezések és állapotok mélyebb, más aspektusból történő megfigyelése és elemzése által, azok új értelmet nyerhetnek. Ezzel segítve az általános és az egyéni szinten történő megértést, fejlődést. Vannak benne gondolatok, és van benne tiszta közlés. Ezért napló.

Olvasd, tedd magadévá, használd kedvedre és add tovább, ha eszedbe jut valaki, akinek segíthet. Azonban ne feledd, segíteni csak akkor lehet, ha azt a másik is akarja, és ami még fontosabb, hogy ezt kifejezze feléd, azaz kérje. Amíg ez a pillanat nem történik meg, addig minden igyekezeted, még ha az a legnemesebb szándékú is, külső beavatkozás lesz, ami kizárólag rólad szól. Mindenkinek joga van a szenvedéshez, ebben nem akadályozhatod meg.

A napló egy különleges hely, ahol a szememmel láthatod a világot.
Légy a vendégem!